Készüljünk együtt a nagy napra!

Készüljünk együtt a nagy napra!

Nekünk az a legfontosabb, hogy az esküvői táncprodukciótok a lehető legjobban sikerüljön.

Esküvői táncoktatás Budapesten!

Tanáraink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az esküvői táncok terén, ezért a legjobb kezekbe kerülsz, amennyiben minket kérsz segítségül az nyitótáncod betanításához. Ne habozz jelentkezz minél hamarabb, hogy le ne maradj!

Egyedi koreográfiák

Minden jegyes páros más, mindenki más elképzelésekkel érkezik az első esküvői tánc órára. Bármely nyitótánc esetén legyen az keringő, vagy a jegyespár által kiválasztott táncstílus és zene. az ESKÜVŐITÁNC.HU tanárai egyedi koreográfiával készülnek, amely az...

Segítőkész tanárok

Tanáraink több éves tapasztalattal rendelkeznek, nem csak az esküvői táncok terén, hanem egyéb táncokban is, legyen az salsa, bachata, divattáncok, versenytánc vagy szalagavató tánc. Lehetnek egyedi ötleteitek is, tanáraink összeállítják a megfelelő koreográfiát számotokra.

Barátságos környezet

Táncóráink helyszínét gondosan választottuk, hogy jól érezzétek magatokat a tánctanulás során. Tánctermeink könnyen megközelíthetőek, barátságos, családias hangulatban tanulhattok nálunk, az óra alatt csak ti és a tanárotok van a teremben.

Gyors fejlődés

Óráinkon gyakorlatias tánctudást adunk át a lehető legegyszerűbb módon, minden hókuszpókusz, elmélet és mellébeszélés nélkül. Tanáraink számára fontos, hogy produkciótok a lehető legjobban sikerüljön, hiszen ez számunkra a legjobb reklám.

Miért válassz minket?

GYORS FEJLŐDÉSBARÁTSÁGOS KÖRNYEZETSEGÍTŐKÉSZ TANÁROKEGYEDI KOREOGRÁFIÁKEXPRESS GYORSASÁG

Az ESKÜVŐITÁNC.HU csapata gyakorlott esküvői tánc tanárokból áll. Nekünk az a legfontosabb, hogy az esküvői táncprodukciótok a lehető legjobban sikerüljön. Ismerjük a legújabb trendeket, sőt, igyekszünk a divat előtt járni és minden házasulandónak egyedi koreográfiát készíteni, olyat, amit megálmodtak maguknak. A felkészülés ideje alatt folyamatosan találsz információt itt a honlapunkon, vagy kövesd a Facebook és Instagram oldalunkat friss hírekért.

MOST bombasztikus áron 11.000 Ft / 60 perc + terem költség (1000-1500 Ft)

Gyakori kérdések az esküvői táncoktatással kapcsolatban:

Esküvőre lehet-e több táncot is választani ?
Természetesen lehetséges! Az EsküvőiTánc.hu csapatával expressz gyorsasággal sajátíthatod el a táncokat. Mindkét...
Bővebben "Esküvőre lehet-e több táncot is választani ?"
Milyen öltözékben jöjjek az órára?
Sokszor merül fel a kérdés első telefonos beszélgetés során, hogy milyen öltözékben...
Bővebben "Milyen öltözékben jöjjek az órára?"

Esküvői táncoktatás szolgáltatót keresel? Válaszd Te is az EsküvőiTánc.hu csapatát és kápráztassuk el együtt a nagyközönséget!

Az esküvői táncoktatás szolgáltatásunk teljesen igazodik a Ti igényeitekhez, hisz egyéni időbeosztás alapján haladunk, egyedi zenére, egyedi koreográfiával, s érzéssel. Koreográfiai repertoárunk határa a csillagos ég. Választhatod a klasszikus nyitótáncok egyikét, gyertyafénykeringőt, bécsi keringőt, vagy akár a vidámabb pörgősebb rocky-t, vagy akár egy forró rumbát is!

Mi mindegyikből kihozzuk a legtöbbet! 

ESKÜVŐITÁNC.HU | Nekünk az a legfontosabb, hogy az esküvői táncprodukciótok a lehető legjobban sikerüljön!

Az esküvő, mint családi esemény jelentős történelmi hagyományokkal rendelkezik. Nem hiába mondják a nagy napnak, hisz az esküvő mindenki számára talán a legfontosabb nap az életében. Manapság szokás a násznépet meglepni egyedi nyitótánccal. Ez lehet akár meghökkentő és mulatságos is lehet, de nem lesznek korszerűtlenek a hagyományos gyertyafény keringővel sem.

Sokszor esküvő előtt már azt is tudjuk, hogy milyen színű lesz a szalvéta az asztalon, vagy a függöny a teremben! Utolsó pillanatban a nagy nap előtt jut eszünkbe, hogy elfelejtkeztünk a nyitótáncrólAz EsküvőiTánc.hu csapata ebben szeretne segítséget nyújtani esküvői táncoktatás szolgáltatásával számotokra.

Mi nem csupán lépéskombinációkat, vagy koreográfiákat kínálunk az esküvői táncoktatás során! A táncok élvezetét is átadjuk óráinkon, hiszen az a legfontosabb számunkra, hogy az esküvő napján mindenkit levegyetek a lábáról produkciótokkal!

Táncóráink helyszínét gondosan választottuk, hogy jól érezzétek magatokat a tánctanulás során. Tánctermeink könnyen megközelíthetőek, barátságos, családias hangulatban tanulhattok nálunk, az óra alatt csak ti és a tanárotok van a teremben.

Tanáraink több éves tapasztalattal rendelkeznek, nem csak az esküvői táncok terén, hanem egyéb táncokban is, legyen az salsa, bachata, divattáncok, versenytánc vagy szalagavató tánc. Lehetnek egyedi ötleteitek is, tanáraink összeállítják a megfelelő koreográfiát számotokra.

Készüljünk együtt különleges meglepetéssel rokonai, barátai számára a nagy napon, hogy mindenkinek szép emlék maradjon!

Ugrás a Kezdőoldalra | Olvasd Blogjainkat

Nézz körül kategóriáink között:

Látogass el partner oldalunkra:

www.danceexpress.hu

Rólunk írták

GÁBOR & KRISZTINA

Az EsküvőiTánc.hu csapata nagyon profi módon foglalkozott velünk, az első kapcsolatfelvétel után, már másnap le tudtunk ülni, s személyesen megbeszéltük a részleteket az esküvői táncunkkal kapcsolatban. Nem volt könnyű a helyzet, mivel saját zenével készültünk, de Máté fantasztikus koreográfiát készített nekünk a kedvenc dalunkra.

Ezer köszönet Nektek, csak ajánlani tudom őket! | Gábor és Krisztina

PÉTER & MELINDA

Mi szeretjük a hagyományokat, ezért a bécsi keringőt választottuk esküvői táncunknak. Edit nagyon segítőkész volt az összes alkalommal, mindenben segített a zene kiválasztásától a megvágásáig, s egy csodálatos koreográfiát állított össze számunkra, amelyet még mind a mai napig emlegetnek a rokonok és barátok.

Köszönjük Nektek! | Péter és Melinda

TAMÁS & NIKOL

Egy hónappal előtte kezdtünk neki az esküvői táncunk betanulásának, úgy, hogy sosem gondoltuk volna, úgy hogy sosem gondoltuk volna, hogy bármikor is ki fogunk tudni állni ennyi ember elé táncolni, de Dása elbűvölő személyisége és a fantasztikus nyitótánc koreográfiája levett mindenkit a lábáról az esküvőn. Köszönjük Dásának, hogy bátorított minket és mindenben segítséget nyújtott nekünk, hogy tökéletes legyen a romantikus gyertyafénykeringőnk.

Köszönjük a segítségeteket! | Tamás és Nikol

RÓBERT & ÉVA

Mi Csepelen kerestünk tánctanárt esküvői táncunk betanulásához, amikor rábukkantunk az EsküvőiTánc.hu oldalra. Nagyon örültünk neki, mert itt sok hasznos információt megtudhattunk, már a tánctanulás megkezdése előtt. Tamás tanított minket és nagyon elégedettek voltunk a charleston táncunkkal, amit kétszer tapsoltak vissza, így a nagy napon háromszor is eltáncoltuk a vendégseregnek látványos koreográfiánkat.

Köszönjük a segítséget fantasztikusak vagytok! | Róbert és Éva