Sokszor merül fel a kérdés első telefonos beszélgetés során, hogy milyen öltözékben jöjjünk órára, illetve milyen cipőt hozzunk magunkkal, ezért most leírtunk számotokra néhány tudnivalót.

  • Termeinkben folyamatosan ügyelünk a tisztaság fenntartására, ezért fontos számunkra, hogy Ti is ügyeljetek erre, ezért táncóráinkra megkérünk mindenkit, hogy hozzon magával egy tiszta talpú cipőt, hogy az utána érkező páros is élvezhesse a tiszta terem előnyeit.
  • Amennyiben már meg van az esküvői cipőtök, amelyben a nyitótáncotokat előadjátok, akkor abban az esetben hozzátok magatokkal és akár abban is gyakorolhattok, hogy a nagy napon már ne legyen idegen érzés számotokra benne a táncolni. Ha féltitek nagyon, akkor elég az utolsó alkalomra elhozni, maximum zoknit húzunk az elejére a kellemetlenségek elkerülése végett.
  • Öltözködésed legyen kényelmes, amennyiben lehetőséged van rá, hozz magaddal egy váltó felsőt, mert lehet, hogy megizzasztunk az órán, és frissebbnek érezheted magad, ha nem a vizes pólóban indulsz haza.
  • Ha már megkaptad a szoknya abroncsát, akkor azt is hozd el magaddal, hisz a párodnak meg kell szoknia a habos-babos szoknya zavaró érzését tánc közben