1. Lehetőség: ONLINE jelentkezés esküvői tánc órára | GYORS | EGYSZERŰ | PÁR KATTINTÁS AZ EGÉSZ

Az esküvői tánc betanulásához vezető út első jelentkezési lehetőségét, annak ajánljuk, akinek nap közben kevés ideje van a munkája, vagy egyéb elfoglaltságai miatt inkább interneten tenné meg az első lépéseit a káprázatos nyitótáncának elsajátításához. Egyszerűen és gyorsan, csupán pár kattintással be tudsz jelentkezni hozzánk válaszd bármely helyszínt az esküvői táncod betanulásához:

ONLINE JELENTKEZÉS ESKÜVŐI TÁNC OKTATÁSRA LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE:

  1. Írd be a neved címed elérhetőségedet, hogy vissza tudjunk írni, vagy hívni téged az időpont egyeztetés céljából
  2. Válaszd ki, hogy inkább hétvégéken, vagy hétköznap szeretnéd esküvői tánc órádat
  3. Válaszd ki a helyszínt, amelyik számodra megfelelő
  4. A táncfajta kiválasztásához értél, ahol kijelölheted, hogy mit szeretnél táncolni a nagy napon. Ha nincs még elképzelésed, akkor válaszd a “még nem tudom mit válasszak”, vagy ha nincs a választható táncok között, akkor jelöld meg az “egyéb” kategóriát, majd megjegyzésben írd le nekünk a választott táncot.
  5. Amennyiben van kiválasztott zenéd, amelyre szeretnél koreográfiát, akkor másold be a youtube linkjét nekünk és akkor egyből le tudjuk csekkolni, hogy mire gondoltatok.
  6. A megjegyzés mezőbe, pedig bármilyen kérést, vagy üzenetet írhatsz számunkra, amelyet úgy gondolsz, hogy az esküvői táncotokkal kapcsolatban meg szeretnél velünk osztani.

KATTINTS IDE AZ ONLINE JELENTKEZÉSHEZ!

2. Lehetőség: Hívj minket INFOVONALUNKON!

Állunk rendelkezésedre, ha esetleg eggyel több kérdésed lenne, mint másnak az esküvői tánc órákkal kapcsolatban! Amennyiben lehetőséged engedi inkább a délelőtti órákban keress minket, mert délutáni időpontokban előfordulhat, hogy éppen esküvői táncos párossal foglalkozunk!

INFOVONAL +36 20 966 51 52

3. Lehetőség: Írj nekünk e-mail

eskuvoi-tanc-online-jelentkezes

Ezt könnyem megteheted, weboldalunk segítségével is. Ne habozz, kattints az “ÍRJ NEKÜNK” menüpontra, s máris lehetővé válik számodra az üzenetküldés. Választhatod akár a saját levelezőrendszereden keresztül az info@eskuvoitanc.hu e-mail cím beírásával.

Ugrás a Kezdőoldalra | Olvasd Blogjainkat

Nézz körül kategóriáink között:

Látogass el partner oldalunkra:

www.danceexpress.hu

Nézd meg Facebook bejegyzéseinket: