Gellai Tamás

Táncsport edző | Táncoktató | EsküvőiTánc.hu szerkesztője

Felnőtt Társastánc tanfolyam oktatója Gellai Tamás

1994-ben iratkoztam be tánciskolába Csepelen a Radnóti Miklós Művelődési Házban és tettem meg első tánclépéseimet, ahol nagyon megszerettették velem ezt a műfajt az akkori tanáraim Somkuti Annamária és Mihály János táncpedagógusok. 1995 óta versenyzem latin -és standard táncokból, s számos megmérettetésen vettem részt, több országos bajnokságon, magyar bajnokságon, nemzetközi táncversenyen is kiemelkedő helyezéseket értem el latin táncokból. A Kubai Salsával 9 éve kerültem szorosabb kapcsolatba, s azóta is számos tanítványommal szeretettem meg ezt a vérpezsdítő táncot. Esküvői táncokkal több, mint 10 éve foglalkozom, ezáltal jelentős rutint szerezve ebben a műfajban is, ezáltal könnyen veszem a jegyes párok különböző koreográfiai igényeit is.

tánc iránti szeretetem mind a mai napig kitart, s ezt a szenvedélyt adom át az esküvői tánc óráimon is minden résztvevő számára!

Vorobchenko Darya

Táncsport edző | Táncoktató

Felnőtt Társastánc oktatója Vorobchenko Darya

1996-ban ismerkedtem meg a társastánccal még az óvodában, Ukrajnában, szülővárosomban Szumyban. A társastáncon kívül foglalkoztam még balettel és néptánccal is. Amikor ideköltöztünk Magyarországra 2004-ben azonnal kerestem egy tánciskolát, ahol tudtam folytatni a tánc karrieremet, ahol az első magyar tanárom Juhász Györgyi volt. 2006-ban kezdtem el versenyezni magyar színekben az akkori párommal “C” osztályban. Jelenleg Gellai Tamással táncolunk és vezetjük a tánciskolát 2011 novembere óta. Azóta hazai és nemzetközi versenyeken veszünk részt professzionalista kategóriában, ahol kiemelkedő helyezéseket érünk el. Az esküvői tánc számomra egy különleges utazás, ahol rövid idő alatt egy fantasztikus produkciót kell “színpadra vinnünk közösen a jegyespárral.

Fontos célkitűzésem, hogy az esküvői táncra bármely korosztályból érkező táncolni vágyó embert, a lehető legrövidebb idő alatt, megtanítsam táncolni, illetve a gyakorlatban is gyorsan felhasználható tánctudást adjak át, mindezt vidám és barátságos környezetben.

Pék Máté

Táncoktató

6 éves koromban kezdtem táncolni, az elmúlt évek alatt sok táncstílust ismertem meg, magyar és külföldi tanároktól is tanultam. Jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója vagyok. Szeretek új embereket megismerni, elkészíteni a pár kívánsága szerinti koreográfiát és felkészíteni őket, hogy az előadásuk még emlékezetesebbé tegye a nagy napjukat. Törekszem az otthonos légkörre a próbákon, hogy a jegyes pár a lehető legjobb körülmények között tudjon felkészülni az esküvőre.

Nagy Edit Lilla

Táncoktató

9 éves korom óta táncolok, jelenleg a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója vagyok. Az évek során több táncstílusban próbáltam ki magam, sok külföldi versenyen, továbbképzésen vettem részt, hogy tudásomat bővítsem. Minden pár egyedi kívánsággal érkezik, és én mindent megteszek, hogy elkészítsem számukra a vágyott koreográfiát, segítek a zene kiválasztásában, ha szükséges. Fontos nekem, hogy jó hangulatban, feszültség nélkül készüljön fel a pár életének egyik legfontosabb eseményére, élvezze a táncot.